Kategórie
 
 
 
 
 

Zásobník na vonné drevené šupiny nerez PRO (67011)

Zásobník na vonné drevené šupiny nerez PRO (67011)

VýrobcaNapoleon
Kód produktu:VN-67011
Zásobník je ideálny pre doplnenie originálneho dymového arómu do grilovaných potravín
Dodacia lehota
Dodacia lehota: do 8 dní
Vystavené v showroome
Vaša cena: 30 €

Masívna konštrukcia z nerezovej ocele • Používajú sa drevnej štiepky, pelety, vonné lupienky Napoleon • Oba konce zásobníka sú odnímateľné, pre umožnenie ľahkého doplňovanie • Zásobník je ideálny pre získanie dymového arómu ku kuraciemu alebo hovädziemu mäsu Zásobník je dlhý 30 cm a má priemer 4 cm.

Návod na použitie: Rúrku naplňte vonnými dreveným šupinami Napoleon, ktoré pred týmto namočte aspoň na 30 minút do vody a potom ich nasypte do tejto dymovej rúry, ktorú jednoducho položíte pod grilovací rošt na kryt horáka, u uhoľných grilov rovno na rozpálené drevené uhlie. Akonáhle začnú drevené šupiny fajčiť, umiestnite grilovanú potravinu priamo nad a zatvorte veko. Nezabudnite, aby veko bolo uzavreté a len kontrolujte jedlo, tak aby ste získali čo najviac aróma z drevených šupín.

Napoleon

Prémiové grily od kanadskej značky Napoleon vám spríjemnia akúkoľvek grilovačku na záhrade alebo terase. Znamenitá kvalita, jednoduchá manipulácia, dlhá životnosť a príjemná cena, robia z grilov Napoleon skutočne unikátne produkty.

  

Informácie o produkte

Odborné poradenstvo

Janka k 03
(Po - Ne: 10:00 - 19:00)
 
 
Výhodné balíky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia